Splošno

  • Šifra: P42-2023
  • Tip: Hiša
  • Št. sob: 5
  • Velikost: 231 m2
  • Parcela: 3199 m2
  • Leto izgradnje: 1981
  • Leto adaptacije: 1991

Opis

Nedaleč od občinskega središča, kjer se naselje Tišina neopazno prelije v Tropovce, iščemo novega lastnika za večjo dvo-stanovanjsko hišo. 

Celoto sestavljajo: starejša stanovanjska hiša, ki je bila v osnovi zgrajena leta 1968 in v letu 1981 dograjena do današnje podobe; prizidek, zgrajen leta 1991 in več pomožnih objektov (garaže,...). Celota je povezana z zastekljenim hodnikom. Vsa okna so zamenjana.

Starejša stanovanjska hiša obsega v pritličju: predprostor, kuhinjo z jedilnico, kopalnico, veliko spalnico in kabinet. Po stopnicah se povzpnemo v mansardo kjer se nahajata še dve spalnici. Notranjost je bila v celoti prenovljena in odlično vzdrževana. 

Novejši prizidek sestavljajo: predprostor in soba v pritličju ter dve spalnici, kuhinja, dnevna soba in kopalnica v mansardi. Iz dnevne sobe je izhod na čudovito teraso. Tla so krita z laminatom in keramiko. 

Pomožni objekti se nahajajo ob novem prizidku. Sestavljajo jih garaže, hlev, drugi objekti namenjeni skladiščem ali kmetovanju. Na koncu parcele je še zelenica s sadovnjakom. Parcela je ravna in opredeljena kot površine podeželjskega naselja in v manjšem delu kot kmetijska zemljišča. 

Nepremičnina se nahaja na izjemni lokaciji, ki zagotavlja mir a obenem nudi možnost peš dostopa do vseh pomembnih služb: trgovina, pošta, bankomat, upravno središče, cerkev, šola, vrtec,.... Od avtoceste je nepremičnina oddaljena vsega 5 minut in pravtoliko do regijskega središča Murska Sobota. Sosedje so prijazni in dobri. 

Gre za odlično ponudbo, posebej priporočamo večjim družinam zaradi prostornosti in lokacije ter invalidnim osebam zaradi možnosti komfortnega stanovanja v pritličju ter ravne parcele. Tudi okolica z vsem potrebnim je invalidom prijazna.

Zelo priporočamo ogled in nakup nepremičnine.

Dodatno

Dodatno
Balkon Atrij Vrt Terasa Klet Pokrito parkirišče
Luksuz
Klima Lep razgled Bližina narave Tip-top Mirna lokacija
Priključki
Elektrika Voda Kanalizacija
Ogrevanje
Biomasa
Energetski razred
E

Kontaktiraj agenta

agent Rajko  Šimonka

Rajko Šimonka

  • T: 00386 31 720 610
  • E: nepremicnine@prips.si
Več o agentu >>